Pentru tine

Fiecare dintre noi are o poveste.

Povestea fiecăruia are caracteristici diferite cu soluții diferite. Cu fiecare experiență nouă am reușit să pun deoparte lecții importante care m-au ajutat și au ajutat pe cei de lângă mine. 

 Îmi doresc ca fiecare din noi să aibă la îndemână câte o soluție care să se potrivească în orice moment. Prin urmare, am pregătit un catalog de resurse pentru tine – la care poți avea acces oricând și oriunde. 

O serie limitată de articole inspirată de temele pe care le explrez cu clienții mei în terapie și de dificultățile cu care ei se confruntă. 

În fiecare miercuri o să lansez câte un articol nou ce o să se axeze pe o temă diferită.  Mai jos poți să citești mai multe despre kit.

Articolul 1. Cum ai fost iubit în familia de origine;
Articolul 2. Singurătatea ca adult;
Articolul 3. Cum să fii propriul tău părinte emoțional;
Articolul 4. Cum să ne certăm conștient? Cum să gestionăm conflictul?
Articolul 5. Cum să gestionam sentimentul de pierdere?
Articolul 6. Cum să iti cultivi vitalitatea? 

 

 

Grup de sprijin pentru părinții copiilor cu diabet – întâlniri bi-lunare față în față, în Cluj-Napoca. Ne propunem un spațiu de siguranță emoțională în care fiecare părinte să poate împărtăși experiența sa, primind ghidaj și sprijin din partea grupului.

Blog-ul este sursa mea de energie. Fiecare articol scris împărtășește o experiență reală din care fiecare dintre noi poate învăța ceva. Dacă și pe tine te relaxează cititul și valorifici experiența celorlalți, te încurajez să citești articolele mele.

Lucrurile bune sunt mereu împărtășite. Newsletter-ul are rolul de a te ține informat și de a fi alături de persoane cu aceleași interese ca și tine. 

Să povestim deschis despre ce ne frământă este singurul lucru de care avem nevoie uneori. E important să ne simțim auziți pentru ceea ce spunem așa cum spunem și astfel să ne simțim în siguranță. Contactează-mă pentru a stabili o sedință de psihoterapie.