(test) Cred în puterea fiecărei persoane de vindecare emoțională, prin găsirea sinelui și semnificației din spatele gândurilor și acțiunilor sale.

Îmi doresc să fiu un bun terapeut pentru clienții mei, de aceea formarea continuă în diverse abordări terapeutice validate științific și apartenența la un grup de psihoterapeuți orientați înspre propria dezvoltare personală, nu doar profesională, sunt aspecte după care îmi ghidez practica terapeutică. 

     Din perspectiva formării profesionale

Formările de bază pe care le-am urmat și care îmi ghidează practica terapeutică sunt terapia cognitiv – comportamentală, terapia relațională Imago și terapia somatică.

Am absolvit studiile doctorale în cadrul Școlii Doctorale de Psihologie Cognitivă Aplicată, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Napoca.

Sunt autor de articole științifice publicate în reviste de specialitate și co-autor de cărți din domeniul psihologiei dezvoltării copilului și adolescentului. 

     Din perspectiva practicii terapeutice 

Etapa în care pun bazele relației terapeutice transmițându-i clientului că povestea sa este valoroasă chiar daca vorbim despre  aspecte dureroase:  

Îmi bazez procesul terapeutic pe 3 piloni:

 I – Ascultarea activă și empatică – etapă în care pun bazele relației terapeutice transmițându-i clientului că povestea sa este valoroasă, chiar daca vorbim despre aspecte dureroase.  

 II – “Disponibilitatea de a merge în ritmul clientului” – pilon ce îmi ghidează practica terapeutică. Disponibilitatea de a merge în ritmul clientului în timp ce îl ghidez în a se conecta cu emoțiile sale, nu doar cu acțiunile sale. 

 III – Acceptarea propriilor vulnerabilități – îmi doresc pentru clienții mei ca sesiunile de terapie să le faciliteze o experiență de viață în care să se simtă în siguranță cu propriile vulnerabilități. 

     Mă implic în:

Contribuitor la www.paginadepsihologie.ro;

Președinte Asociația Psyhealth – Centrul pentru Promovarea Sănătății Mentale; 

Coordonator Proiect – Sprijin integrat în Diabet – servicii integrate pentru gestionarea zilnică a diabetului zaharat la copii și adolescenți. 

Daca iți dorești să afli mai multe despre mine, te invit să descoperi povestea mea